Trainingen

Ken je dat?

Je moet een rapport of belangrijke mail schrijven en hebt daarvoor tijd vrijgemaakt in je agenda. Je gaat zitten, opent een nieuw bestand of nieuwe mail en gaat schrijven. Na een (paar) uur schrijven en herschrijven heb je een tekst waar je best tevreden over bent. Het is een belangrijk stuk, dus je vraagt een collega om er nog even naar te kijken. Die heeft nog een hoop vragen en opmerkingen, dus je herschrijft je tekst nog een keer. En nog een keer. Inmiddels heeft het schrijven je veel meer tijd gekost dan je gepland had. En om nou te zeggen dat je tekst heel goed is. Mwah. Eigenlijk zijn je zinnen te lang, te passief en te wollig.

Is dat herkenbaar?

In mijn schrijftrainingen leer ik je hoe je het schrijven van zulke belangrijke stukken veel efficiënter kunt aanpakken. Door gestructureerd te werk te gaan, kun je in een of twee rondes een veel beter stuk schrijven: actiever, meer to the point en begrijpelijker. Nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder om te zien welke schrijftrainingen ik aanbied.

Diagnostische taaltoets

Als je wilt weten hoe goed je nou echt bent in taal en spelling, kun je deze diagnostische toets doen. Het is een uitgebreide toets, die een goed beeld geeft van je niveau.

Incompanytrainingen

Onderstaande trainingen zijn allemaal te boeken als incompanytrainingen, via Teams of Zoom.

Individuele maatwerktraining

Ook een individuele training is mogelijk. Ik maak dan een training helemaal op maat, waarin de focus ligt op wat jij het meest nodig hebt.

Online trainingen

Onderstaande trainingen kun je allemaal online doen.