Zakelijk e-mailen

Zuchtend kijk je naar je to-do-list. Er staat nog behoorlijk veel op, en je inbox loopt ook over. Dat eerst maar even doen, dan kan je daarna je échte werk gaan doen. Maar een uur later ben je nog steeds bezig met je mail. Eerst moest je wat vragen van een collega beantwoorden – hoewel die antwoorden eigenlijk al in je mail van gisteren stonden, maar die had ze niet goed begrepen. En daarna lag er nog een andere ingewikkelde mail, waar je ook een tijd mee bezig bent geweest. Zo kom je toch nooit aan je werk toe?

Dat kan anders. Echt. In de training Zakelijk e-mailen leer je om duidelijke, lezergerichte mails te schrijven die in één keer begrepen worden. Ook leer je hoe je snel tot de kern kunt komen, zodat je minder tijd kwijt bent aan het schrijven van e-mails. Die tijd kun je dan in je eigenlijke werk steken.

Opzet van de training

Als de training online plaatsvindt, bestaat hij uit drie sessies van twee uur, met steeds een of twee weken ertussen. Tussen de sessies in leveren de deelnemers twee keer een eigen tekst in bij de docent, waar ze persoonlijke feedback op krijgen.

Gaat het om een training op kantoor, dan zijn er twee sessies van elk drie uur, met een of twee weken ertussen. Ook dan leveren de deelnemers twee keer een tekst in waar ze feedback op krijgen.

Uiteraard kun je de training ook individueel volgen. Je krijgt dan een op maat gemaakt programma, waarin we werken aan jouw eigen leerdoelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Online training

Je kunt met dit onderwerp ook zelfstandig aan de slag, in een online training. Je bestudeert dan zelf de theorie en maakt quizzen en opdrachten om te testen of je alles goed hebt begrepen. Ook in deze variant krijg je feedback op een e-mail die je zelf hebt geschreven.

Leerdoelen

Na deze training kun je:

Praktische informatie

Zelfstandig online

Wat deelnemers zeggen

[testimonial_view id="5"]

Meer weten?

Wil je meer weten over de training? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

7 tips om betere e-mails te schrijven

Gratis e-boek

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van AV Taaltraining en begin vandaag nog met het schrijven van betere teksten. Het e-boek krijg je helemaal gratis.

  • In het kader van de Europese Wetgeving moet ik je de volgende toestemming vragen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.