Werkwoordspelling

“Zoals belooft, word de software volgende week pas in het weekend ge-update.” Weet jij welke werkwoorden in die zin fout gespeld zijn?
Werkwoordspelling is voor veel mensen een van de lastigste onderdelen van de spelling. Bovendien vallen fouten erin vaak erg op – en mensen verbinden er vaak erg negatieve oordelen aan.

In deze training behandelen we de hele werkwoordspelling. Je leert waarom de regel ‘stam + t’ eigenlijk ‘ik-vorm + t’ moet zijn, en hoe het ook alweer zit met dat kofschip. Ook de uit het Engels geleende werkwoorden komen aan bod. En je zult zien, dat werkwoordspelling eigenlijk veel eenvoudiger is dat je wellicht altijd hebt gedacht. Na afloop zul je nooit meer hoeven twijfelen over de d of t, en weet je zeker dat de zin hierboven zo geschreven moet worden: “Zoals beloofd, wordt de software volgende week pas in het weekend geüpdatet.”

Opzet van de training

Je volgt deze training helemaal online, in je eigen tempo. De training bestaat uit 5 modules, waarin je over steeds een ander onderdeel uitleg krijgt en oefeningen maakt. Aan het eind van elke module maak je een quiz om je kennis te toetsen. Je sluit de training af met een toets waarin alle geleerde vormen aan bod komen. Als je die toets voldoende maakt, kun je een certificaat downloaden.

Begeleiding

Wil je toch live begeleiding? Dat kan ook. Voor € 50,- (incl. btw) kun je een live sessie (via Zoom) boeken waarin je extra uitleg krijgt en je al je vragen kunt stellen. Je kunt zo veel van deze sessies boeken als je wilt.

Leerdoelen

Na deze training kun je:

Praktische informatie

Wat deelnemers zeggen

[testimonial_view id="5"]

Meer weten?

Wil je meer weten over de training? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

7 tips om betere e-mails te schrijven

Gratis e-boek

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van AV Taaltraining en begin vandaag nog met het schrijven van betere teksten. Het e-boek krijg je helemaal gratis.

  • In het kader van de Europese Wetgeving moet ik je de volgende toestemming vragen:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.