Spelling

Hoofdletters, los of aaneenschrijven, jou of jouw. De Nederlandse spelling is soms best lastig. Twijfel jij bij het schrijven van stukken ook vaak over de juiste spelling van een woord? Dan is de Spellingtraining voor jou!

Opzoeken kan natuurlijk, maar dat kost tijd, en niet alle woorden zijn te vinden in het Groene Boekje of de Dikke Van Dale. En dan is het wel zo handig om ook de regels te kennen, maar die zijn vaak ver weggezakt in je geheugen – en er zijn ook wel wat wijzigingen geweest sinds je die geleerd hebt. De regels voor bijvoorbeeld het los of aaneenschrijven van woorden zijn voor veel mensen behoorlijk pittig. Is het ervan uitgaan, er vanuit gaan of ervanuit gaan? En hoe zit het met samenstellingen met Engelse woorden? En met het gebruik van hoofdletters? Deze Spellingtraining is de perfecte manier om alle regels weer eens op te halen, zodat je in de toekomst met meer vertrouwen stukken kunt schrijven.

Opzet van de training

Je volgt deze training helemaal online, in je eigen tempo. De training bestaat uit 5 modules, waarin je over steeds een ander onderdeel uitleg krijgt en oefeningen maakt. Aan het eind van elke module maak je een quiz om je kennis te toetsen. Je sluit de training af met een toets waarin alle geleerde vormen aan bod komen. Als je die toets voldoende maakt, kun je een certificaat downloaden.

Begeleiding

Wil je toch live begeleiding? Dat kan ook. Voor € 50,- (incl. btw) kun je een live sessie (via Zoom) boeken waarin je extra uitleg krijgt en je al je vragen kunt stellen. Je kunt zo veel van deze sessies boeken als je wilt.

Leerdoelen

Na deze training kun je:

Praktische informatie

Wat deelnemers zeggen

[testimonial_view id="5"]

Meer weten?

Wil je meer weten over de training? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Korting op online-trainingen!

Met de code kerst2022 krijg je de hele maand december 10% korting op alle online-trainingen. Bekijk het aanbod hier.