Efficiënt schrijven

Rapporten, memo’s, projectvoorstellen: er wordt wat afgeschreven op Nederlandse kantoren. En dat schrijven gaat niet iedereen goed af. Het resultaat is dat teksten moeilijk te lezen zijn doordat ze veel overbodige informatie bevatten of onduidelijk geformuleerd zijn. Dat is een slechte start van een project.

Gelukkig is daar wat aan te doen. In de training Efficiënt schrijven leer je hoe je in minder tijd betere teksten kunt schrijven. Je leert gestructureerder werken aan teksten en duidelijk en lezergericht formuleren.

Wie deze training volgt, is in het vervolg dus minder tijd kwijt aan het schrijven van al die memo’s en projectvoorstellen. Die tijd kan dan weer gaan naar de inhoud, het échte werk. Stukken worden bovendien vaak korter, wat ook collega’s weer veel tijd scheelt. Kortom, je wint er een hoop mee.

Opzet van de training

Als de training online plaatsvindt, bestaat hij uit drie sessies van twee uur, met steeds een of twee weken ertussen. Tussen de sessies in leveren de deelnemers twee keer een eigen tekst in bij de docent, waar ze persoonlijke feedback op krijgen.

Gaat het om een training bij u op kantoor, dan zijn er twee sessies van elk drie uur, met een of twee weken ertussen. Ook dan leveren de deelnemers twee keer een tekst in waar ze feedback op krijgen.

Leerdoelen

Na deze training kun je:

Praktische informatie

Wat deelnemers zeggen

[testimonial_view id="5"]

Meer weten?

Wil je meer weten over de training? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Korting op online-trainingen!

Met de code kerst2022 krijg je de hele maand december 10% korting op alle online-trainingen. Bekijk het aanbod hier.